Bemutatkozás

A gazdasági élet, ezen belül a biztosítási és pénzügyi piac állandó mozgásban van. Cégünk szakértelmével és szakmai tapasztalatával folyamatosan nyomon követi ezeket a változásokat, levéve ügyfelei válláról ezt a terhet és így garantálva azt, hogy a biztosítási piac legjobb ajánlatai eljussanak hozzájuk.

A versenyképes árak mellett kiemelt figyelmet fordítunk a biztosítások feltételrendszerére, így érjük el, hogy ügyfeleink mindig a számukra legmegfelelőbb biztosítási konstrukciót választhassák.

Az MIB Europe Zrt., mint független biztosítási alkusz az összes Magyarországon jelen lévő és bejegyzett biztosítótársasággal szerződéses kapcsolatban áll és portfolióját széttagoltan, nem egyes biztosítókat preferálva kezeli. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy minden, az ajánlattételre alkalmas biztosítót az MIB Europe Zrt. egy nyílt versenyeljárás keretében megpályáztasson.

Bízunk abban, hogy ügyfeleink számára mindig, minden helyzetben a legjobb szolgáltatást nyújthatjuk, és biztos kezekben tudja nálunk vállalkozása mindennapjait!

                                                Punk György
                                                Vezérigazgató